48 38 14 88 post@dingruppen.no

Rådgivning i kommunikasjon 

Trenger du rådgiving i kommunikasjon, men er samtidig litt usikker på hvor du i det hele tatt klarer å finne et bra sted som tilbyr denne tjenesten? Da trenger du ikke lete lenger!  

I dagens samfunn er kommunikasjon særdeles viktig, men til tross for det så kan det også være skikkelig vanskelig. Å få til en god kommunikasjon er ikke noe som kommer like naturlig for alle, men det forandrer ikke på det faktum at det er noe vi alle har bruk for. 

God kommunikasjon er viktig i både den private sfære og det offentlige rom, og dårlig kommunikasjon kan ødelegge mye på begge områder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvor hver enkelt kan få rådgivning i kommunikasjon!  

Hvem kan ha godt av rådgivning i kommunikasjon? 

Er ikke kommunikasjon blant dine sterkeste sider? Da kan du ha godt av litt rådgivning i kommunikasjon, enten du er en privatperson eller handler på vegne av bedriften du jobber for.  

Hvordan man går frem for å få rådgivning i kommunikasjon vil imidlertid variere litt med utgangspunkt i den aktuelle personens rolle. 

Dersom kommunikasjonsproblemene fører til relasjonsproblemer for en privatperson, er det vanlig å gå til terapi – enten alene eller sammen med partneren som man sliter å kommunisere med. 

Hvis det imidlertid er en eller flere parter i en bedrift som sliter med kommunikasjonen, så er det noen bedrifter som hyrer inn noen til å gi dem rådgivning i kommunikasjon. Det kan blant annet et kommunikasjonsbyrå hjelpe med! 

Forskjellige byråer tilbyr forskjellige tjenester 

Dersom bedriften din trenger rådgivning i kommunikasjon, er det viktig at du finner et byrå som tilbyr den spesifikke tjenesten du er på jakt etter. Hvilke tjenester som tilbyr, vil nemlig variere fra kommunikasjonsbyrå til kommunikasjonsbyrå.  

Hvilke tjenester hvert enkelt kommunikasjonsbyrå tilbyr, kommer an på hvilket fagfelt innenfor kommunikasjon det aktuelle kommunikasjonsbyrået har spesialisert seg innenfor. Kommunikasjon er nemlig veldig stort tema. Her er noen eksempler på hva et kommunikasjonsbyrå kan hjelpe deg med: 

 

  • Å utvikle en fullverdig kommunikasjonsstrategi for bedriften din (dette kan inkludere blant annet et konkret budskap og spesifikke mål for kommunikasjonen) 
  • Innholdsproduksjon til ulike flater (med utgangspunkt i hvilke flater bedriften din er synlig på, for eksempel sosiale medier) 
  • Krisekommunikasjon (en type kommunikasjon som er nødvendig når det oppstår en krise – enten innad i bedriften eller i forbindelse med noe som bedriften har noe med å gjøre) 
  • Medietrening (generell hjelp i kommunikasjon hvor hensikten er å forbedre bedriftens evne til å kommunisere, både til bedriftens kunder og pressen) 

Din Kommunikasjon hjelper deg gjerne! 

Trenger du rådgivning i kommunikasjon? Da har du kommet til riktig sted, for det er noe Din Kommunikasjon mer enn gjerne hjelper deg med! 

Det er ikke uvanlig at forskjellige bedrifter har behov for ulike tjenester innenfor rådgivning i kommunikasjon, og hos oss kan du få akkurat den rådgivningen du trenger, enten du trenger å forbedre kommunikasjonen din mot kundegruppen din eller pressen. Vi skal komme frem til en løsning som fungerer godt i praksis. Ta kontakt med oss i dag!